thanks

Results of work. November

01.12.2022

Листопад ми би назвали місяцем незламності та неімоврної гордості та подяки нашим партнерам, друзям, волонтерам.

Ви зробили неможливе можливим.

Навіть коли вже був не перший день без світла, зв’язок ледь пробивався,і то періодично, ми не зупинялися і дуже раділи, що наші партнери з нами на одній хвилі й ми спільно підтримували наших підопічних.

  • Гуманітарний хаб в Києві в листопаді отримав 50 тонн медичного вантажу і вже встигли доставити частину в лікарню Ізюма та Бахмута. Роботи ще багато, але не зупиняємося. Крім цього, нам вдалось передати продукти, гігієну та одяг для звільненого Херсона та доставити допомогу у Лиман. Разом з Novo Nordisk ми передали майже 1000 упаковок інсуліну в опорні лікарні.
  • Гуманітарний хаб в Запоріжжі б’є всі рекорди сміливості: постійні підступні обстріли міста не злякали нікого з волонтерів: в листопаді доставили 1700 наборів для мешканців Новоолександрівської громади. Також ми продовжуємо допомогати сім’ям: цього місяця роздали 250 наборів з товарами для дітей. У медичному пункті, як завжди, люди зі статусом ВПО отримують медичні консультації та необхідні ліки.
  • Наші друзі з партнерського гуманітарного хабу у Харкові отримали від нас продукти, медицину, засоби гігієни, одяг, воду та паливо, аби все це розвозити людям. Уся ця допомога поїхала до мешканців Харкова, Ізюма, Балаклії, Вовчанська та інших.Також ми передали буржуйки для Дергачів та Козачої Лопані, де люди залишаються без світла та опалення.
  •  1300 порцій гарячих обідів щодня роздавали на точках Обід без бід в Києві. Всупереч обстрілам та відключенням енергопостачання ресторани продовжують готувати смачненьке для підопічних навіть на вогні в дворі, служба таксі — розвозити, а волонтери знаходять час та можливість допомагати на точках.
  •  Центр підтримки ВПО «Життєлюб піклується» не працював тільки під час повітряної тривоги, бо безпека— понад усе, а на другому місці— посмішки наших підопічних. В нашому Центрі люди отримують речі першої необхідності: одяг, засоби гігієни, корм для своїх хвостиків. А в доповнення — сертифікати на медичні консультації та поради юристів, можливість відвідати безоплатні заходи.
  • Урочисте повернення проєкту Трудолюб: тепер ми допомагаємо у працевлаштуванні дівчат та хлопців 50+, які нині облаштовують життя в Києві. У листопаді нам вже вдалось організувати дві затишні зустрічі з експертками Olga Rudneva та Тетяною Пашкіною. Також ми продовжуємо збирати вакансії, тож якщо у вас є пропозиції, пишіть.
  •  Провели спільну благодійну акцію з Мережа АЗК «WOG» та Visa Добропаливо: завдяки українцям, що підвішували для нас пальне на заправках WOG, отримали перші 40 000 літрів і відправили перший рейс.
  •  Агентство дорослих моделей "Життєлюб" продовжує нести красу у світ: моделі оновлюють портфоліо та знімаються для брендів

Пишаємося кожним! 

Дякуємо неімовірно, разом ми на місяц стали ближче до перемоги.

Читайте также