подяка

Звіт роботи фонду за квітень

30.04.2023

У квітні ми разом з вами обʼєдналися і змогли подарувати життєлюбам свято. Не перестаємо захополюватися усіма організаціями, бізнесами, волонтерами, людьми, які донатять та обʼєднуються для підтримки тих, хто цього потребує. Взагалі, у нас із вами багато крутих справ вийшло у квітні. Якщо нашу турботу перевести у гроші, то вийде майже 8 000 000 грн. Подивимось, що там?

 «Обід без бід». Взагалі квітень можна оголосити місяцем цього проєкту. Ми завершили акцію «Тиждень відкритих людей», яка виявилась не тижнем, а цілим місяцем та обʼєднала понад 20 компаній навколо жовтих будиночків проєкту. А ще ми з вами спільно закупили та роздали 1500 великодніх наборів для Ба та Ді.

Центр підтримки ВПО «Життєлюб піклується». 1120 людей отримали одяг та взуття, засоби гігієни та побутову хімію, корм для тварин. Регулярно ми надаємо відвідувачам центру сертифікати на спортивні заходи, прийом до лікарів та творчі активності. А напередодні Великодня ми потішили людей святковими наборами.

 «Трудолюб». Регулярно проводимо івенти для життєлюбів: курси з вивчення Excel та української мови і «Теревеньки трудолюбів». Разом з партнерами навчаємо 5 трудолюбів на курсах з англійської. А ще проєкт активно готується до проведення пʼятого «Тижня дорослих стажерів» і шукає партнерів, готових взяти на стажування трудолюба

 «Життєлюб поруч». У квітні передали продуктові набори та воду мешканцям Харківської області через партнерів «Місто Х». Здійснили з партнером гуманітарну поїздку в Миколаївку та Лиман Донецької області — ми забезпечили 300 людей продуктовими та гігієнічними наборами, а партнер медичними послугами.

«Агенція дорослих моделей». Дівчата та хлопці взяли участь у соціальних та комерційних зйомках. Минулого місяця ми писали про Любу, яка знялася у YouTube-шоу «Леви на джипі», цього вже готові дати вам на посилання на випуск, але це буде трохи пізніше.

Квітень видався дуже насиченим допомогою місяцем. Ми зробили це разом із вами, обʼєднавшись заради тих, кому це потрібно. Але ми не змогли б допомагати, якби не ЗСУ. Дякуємо вам за те, що даєте нам змогу творити добро і наближаєте перемогу.

Читайте также

Закрити Дізнатися більше