video

Perenio Ad Campaign

15.12.2019

Чеський технологічний стартап Perenio IoT розкрив переваги свого продукту за допомогою передноворічного відео, де пара стильних людей поважного віку збирається у відпустку.

У хвилинному ролику IVAN супер STAR та ROZA мур ГЛАМУР готуються до зимової поїздки і паралельно встановлюють «розумні» гаджети, щоб не хвилюватися за будинок на час своєї відсутності. Разом з веселими кадрами катання на моноколесі, підготовки сноуборда, примірки шапочок і прибирання, показано, як герої розпаковують комплект приладів безпеки Perenio, встановлюють мобільний додаток і розставляють датчики з камерами в потрібних місцях. Попереду на них чекає прекрасна різдвяна відпустка, а будинок залишається під захистом.

Фанове відео – ключовий елемент Digital-кампанії «Perenio – це легко! Спробуй. Зроби це», мета якої – розповісти аудиторії про можливості використання технологій Smart Home та їхню доступність.

Через нестандартних персонажів (головними героями відео стали не професійні актори, а моделі з агентства при благодійному фонді «Життєлюб») чеський стартап хоче підвищити впізнаваність бренду серед прогресивної аудиторії, показати легкість і задоволення від використання Smart Home девайсів. А ще нагадати, що гаджети можуть бути не лише ціллю бездумного споживання, але й простором для веселощів та творчості людей будь-якого віку.

«Технології Інтернету речей дозволяють нам бігти назустріч новим емоціям, подорожам, і при цьому бути впевненими, що ситуація вдома завжди під контролем – досить лише поглянути на екран смартфона. У сучасному світі це доступно кожному. Потрібні лише мобільний додаток і кілька датчиків, які кожен може без особливих зусиль встановити самостійно. Цю ідею ми хотіли розкрити в відео і донести аудиторії, тому обрали формат співпраці з фондом «Життєлюб», місія і принципи якого нам імпонують», – говорить директор з розвитку бізнесу Perenio IoT Сергій Костевич.

Головна мета Агентства дорослих моделей благодійного фонду «Життєлюб» – показати, що краса поза віком та іншими обмеженнями. Краса – це внутрішній стан людини і результат її ставлення до життя, готовності відкриватися новому.

Читайте также