подяка

Звіт роботи за січень і лютий

01.03.2024

Січень і лютий стали для «Життєлюба» дуже насиченим періодом. Ми запланували багато подій для наших підопічних, дещо навіть втілили в життя. Як-от Speed dating на День закоханих. Та що ж відбувалось у проєктах ці два місяці?

«Обід без бід». До партнерства долучилися 9 ресторанів. Ба та Ді отримували допомогу у вигляді продуктів, фруктів, солодощів. А до Дня закоханих волонтери підготували для них подаруночки. Кульки з сердечками, печиво-серденьки, валентинки та інші дрібнички — усе викликало у них посмішки.

«Трудолюб». 8 трудолюбів знайшли роботу, ще близько 200 відвідують тренінги та лекції для отримання навичок пошуку роботи. Вони опановують LinkedIn, вчаться комунікаціям, тренуються проходити співбесіди, складають резюме і вчать англійську. Працюють у групах із психологом, індивідуально — з карʼєрним консультантом.

«Агенція дорослих моделей «Життєлюб». За два місяці провели 41 зйомку. Ви могли бачити їх у зйомках брендів одягу та взуття й аксесуарів, для комунікацій закладів до Дня закоханих. А ще — у зйомках для виробника хелсі батончиків та кондитерської.

«Простір Життєлюб». Організував для своїх підопічних 140 заходів. Серед них: танці, спорт, йога, живопис, різні формати терапії від психолога, лекції та багато іншого. Життєлюби регулярно відвідують простір аби пограти в ігри та поспілкуватись.

«Життєлюб поруч». Доставив продуктові набори людям старшого віку на Херсонщині. Саме ці набори нам вдалось закупити завдяки внескам суперонуків та партнерів. Підтримав партнерів пальним, передав людям на Харківщині та Донеччині продуктові набори, теплі ковдри. Засоби гігієни — самотнім людям старшого віку на Сумщині.

«Хата поруч». Дві сімʼї оселилися у Медвинській громаді. Зараз проходять адаптацію та облаштовуються на новому місці. Діти влаштовані в садочок та школу, батьки збираються виходити на роботу. Проєкт залучив психологів для надання підтримки сім’ям.

Ми пишаємось роботою, яку проробили, і життєлюбами, заради яких і з якими ми це робимо. Дякуємо партнерам, з якими увійшли в цей рік, і невпинній роботі волонтерів. Дякуємо Силам оборони України, бо маємо змогу робити це все, змінювати уявлення про вік та підтримувати Ба та Ді.

Читайте также

Закрити Дізнатися більше